Am castigat 10.000 lei la pariuri

As fi putut castiga 30, 50 sau 100 de mii de lei, euro sau lire straine, dar ma multumesc si cu 10 mii de lei. Nu mi-a luat decat 2-3 minute sa castig si, culmea, n-am pariat niciun leu. Am o super-metoda de a castiga si o vand pentru 20 de lei. Probabil te intrebi de ce ti-as vinde o metoda sa castigi “cat vrei tu” cu doar 20 lei. Nu te mai intreba, trebuie doar sa ma crezi pe cuvant, sa-mi dai banii si iti voi da pontul.

Acu’ sa trec la lucruri mai serioase…

In ultima vreme am vazut zeci de experti in ale pariurilor. Oameni care castigau sute de milioane dar, fiind buni samariteni, s-au gandit sa “ajute” si pe altii in schimbul a catorva zeci de lei. Adica n-ar strica 30 de lei in plus pe langa cei 30.000 pe care tocmai i-ai castigat, nu? 30 de la unu, 30 de la altul, si uite asa se astrang de o paine. Daca ai doar 3 prosti de genu’ pe zi, te-ai facut cu 3000 lunar, nu? Dar daca “vinzi” meciul cu 100 de lei, dar cu 200?

Va spuneam ca am castigat 10.000 de lei. De fapt, am cautat pe google un bilet recent castigat, am cautat seria pe superbet.ro, si m-am folosit de cunostiintele mele de expert in a umbla pe net. Nu mi-a luat decat 2 minute sa editez acel bilet, astfel ca dintr-un bilet cu un castig de 1.000 de lei, l-am “facut” sa arate de 10.000 de lei.

Cam asta fac toti “expertii” in pariuri care vand ponturi. (verifica seria biletului pe superbet.ro)

Dar daca vreau sa castig 10.000 de lei cu o cota de 4 si un pariu de 2 lei? Nimic nu e imposibil!

Cam asa castiga expertii nostri sute de milioane pe pariuri de tip 1/2, 2/1 sau scor corect.

Sa va zic “magia”.

Orice pagina web se poate edita (daca ai cateva cunostinte de html) cu ajutorul unui instrument numit “inspect element”. Daca apesi pe F12 iti va aparea o alta fereastra pop care va contine codul html al acelei pagini. Mult mai simplu e sa dai click dreapta si click pe “inspect” direct pe locul care vrei sa-l editezi. La fel, in dreapta, iti va aparea acea fereastra unde poti edita ce vrei in acea pagina.

Si astfel, poti face din 10, 1000 – din 1000, 10000 – din bilet necastigator, in bilet castigator, si etc.

Spor la milioane! Eu am castigat deja incat sa ma gandesc prin ce tara exotica o tai.

 

About This Author

Țigan urât, negru și borât. Câteodată un idol.

Post A Reply